Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
DNA^2 - Dokokade Nakushita Aitsuno Aitsu
Címe: DNA^2 - Dokokade Nakushita Aitsuno Aitsu
Angol címe: DNA2 TV
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 1994
Műfaj: Akció
Sci-fi
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: Powhouse
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 7.67
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet fõbb szereplõi:
Karin, Tomoko, Kotomi, Ryuuju, Ami, és Junta

Karin-chan-t visszaküldik az idõben, hogy megelõze a jövõben súlytó túlnépesedési katasztrófát.

Az már a legelején kiderül, hogy Junta, a fõszereplõ, nem egy nagy nõcsábász, pedig annyira igyekszik, hogy az legyen! Ebben azonban félénkségén kívül más is akadályozza: Ha meglát egy nõt ruhátlanul, vagy alig fedetten, hánynia kell... Nem, nem hajtja a másik oldalon a járgányt, egyszerûen ilyen reakciót váltanak ki belõle a szexuális tartalmú élmények.
Éppen ezért amikor Karin-chan rátalál, nem hajlandó elhinni, hogy õ az, akit tényleg keres: a Mega Playboy! A biztonság kedvéért megfigyelés alá helyezi, és egyre inkább úgy érzi hogy a számítógép téved, Junta nem lehet a Mega Playboy!
Úgy dönt, személyesen kell vele beszélnie, ezért amikor Junta hazafelé tart az iskolából fegyvert fog rá és meghívatja magát egy üdítõre. Hát lehet ennek ellenálni?

A kávézóban elmondja neki, hogy a jövõbõl jött és õ egy DNA Operator, ami annyit jelent, hogy egy ember DNS-ét meg tudja változtatni egyetlen lövedékkel. Azért küldték ide, hogy megtalálja a Mega Playboyt, aki hatalmas gondot okozott a jövõben. 100 utódot hagyott hátra maga után, mind férfiak lettek és mind Mega Playboy-ok! Ez a 100 férfi személyenként 100 nõt ejtett teherbe, majd az utódok is, és így tovább. Junta teljesen megdöbben és lelkendezni kezd, hogy a jövõben milyen "elõrelátóak", hogy a probléma gyökerénél próbálják megakadályozni a katasztrófát. Karin megdícséri éles eszéért, majd nemes egyszerûséggel lelövi.
Nem is képzeli, mekkora kárt okozott ezzel, ugyanis Junta-ban ettõl felébred a Mega Playboy gén és enyhén skizofrén állapotba kerül.
Ezentúl ha egy lányt bajban, vagy sírni lát, felébred Mega Playboy énje és a lányok hirtelen ellenálhatatlannak találják, ezen kívül arra az idõre a hányásos-allergiaszerû reakciói is szünetelnek.
Ráadásul kiderül, hogy Karin rossz golyót használt, úgyhogy most kezdheti elölrõl az egészet, hogy Junta DNS-ét a terv szerint módosíthassa. És az igazi bonyodalmak még csak ezután kezdõdnek...

Az opening (L'Arc~En~Ciel - Blurry Eyes) és az ending (Sharan Q - Single Bed/Shinguru Beddo) nagyon jó, az eredeti szinkron tökéletes, az angol szinkron pedig borzalmas, nem csak a hangok, hanem a pontatlanság miatt is.
Nem egy mai anime, de a rajzok nagyon szépek!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3098 db Időpont:2007. 04. 12. Hozzászólások: 10 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás