AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
D.N. Angel
Címe: D.N. Angel
Angol címe: D.N. Angel
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Vígjáték
Mágia
Iskolai élet
Akció
Szerelem
Stúdió: TV Tokyo
XEBEC
Kadokawa Shoten
Victor Entertainment
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 60 szavazat alapján: 9.4
Ismertető értékelése: 38 szavazat alapján: 8.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Biztos mindenki volt már (vagy lesz) 14 éves kamasz. Nos, az tudja miyen, ha az ember szerelmes, de szerelme viszonzatlan.

Fõhõsünk Niwa Daisuke is egy ilyen helyzetbe kerül. Csakhogy õ nem egy átlagos 14 éves ( legalábbis innentõl kezdve nem ). Pont születésnapján, egy nehéz iskolai nap után hazaérve, nagyapja és anyja által állított csapdákon átverekedve magát felmegy a szobájába, a nyugalom reményében. Azonban reménye pillanatokon belül elszáll, ugyanis ahogy meglátja Harada testvérek egyikérõl ( Riku és Risa ), Risa-ról ( szerelmérõl ) készült festményt (melyet õ maga készített) furcsa érzés fogja el, megnõ a haja, ráadásul más színû lesz és vagy 4 évvel idõsebbnek tûnik. Nagyapjától azonban megtudja, hogy ez családjukban természetes, hiszen a Niwa család minden férfitagja 14. születésnapja után áttud változni Dark-ká, vagyis Phantom Thief-é. Dark-ról tudni kell, hogy hatalmas nõcsábász és van egy ikertestvére, Krad, õk ketten gyûlölik és mindenáron el akarják pusztítani egymást. Krad a Hiwatari család testében él. Dark-nak, hogy viszaváltozhasson Daisuke-vá minden alkalommal el kell lopnia a Hiwatari család egy ereklyéjét és ez persze sok embernek szemet szúr. Innentõl kezdve Daisuke mindennapjai alaposan felfordulnak és túl kell élnie a csalódást, hogy Risa nem õt, hanem Dark-ot szereti, arról nem is beszélve, hogy a rendõrség is üldözi Phantom Thief-et.

A szereplõk folyamatosan változnak ( ez a változás talán Daisuke-nál a legszembetûnõbb ), új szereplõk is bekerülnek a képbe és mindenkinek meglesz a saját kis szerepe. A történet menete közben egyre többet tudhatunk meg a szereplõk múltjáról, érzéseirõl. Az anime eleje inkább kalandokban és akcióban bõvelkedik, míg a vége felé egyre inkább az érzelmek kerülnek elõtérbe.

Az anime grafikája, történetvezetése, zenéje is nagyon jó és még a történet hangulatához is tökéletesen illeszkedik. Sajnos egyenlõre csak angolul lehet látni és azt is interneten, de vigaszként szolgáljon, hogy nem kell hozzá sok tudás.

A történet tele van kalandokkal, érzelmekkel és összegubancolódott szerelmi szálakkal.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az érzelmes, de közben akciódús történeteket!

Nekem nagyon tetszett! Bár ez szerintem az ismertetõbõl leszûrhetõ.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 7949 db Időpont:2007. 04. 08. Hozzászólások: 17 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás