Ma 2020. 09. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Pretear
Címe: Pretear
Angol címe: Pretear
Magyar címe: Pretear
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Shoujo
Mágia
Szerelem
Dráma
Magical Girl
Stúdió: Pioneer LDC
Hal Film Maker
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 20 szavazat alapján: 9.05
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 6.64
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Awayuki Himeno fiatalon elveszíti édesanyját és ezután apjával él. 16 éves korában apja, aki híres író elvette a város leggazdagabb nõjét, így átköltöztek egy hatalmas kastélyba. A két mostoha testvére nem voltak valami rokonszenvesek számára. Mayune állandóan keresztbe akar tenni Himenonak (amit Himeno nem igazán dijjaz), és Mawata, aki eléggé zárkózodt, visszahúzódó lány, s a késõbbiekben nagyobb szerepet fog kapni. Himenot az sem boldogítja különösebben, hogy jók az anyagi körülményei.

Eközben egy másik, egy párhuzamos világban a Sötétség királynõje feltámadni készül, aki el akarja pusztítani a Földet, oly módon, hogy kivonja belõle a "Leafe"-t. Ezt megakadájozni csak az ekkor a Földre érkezõ Leafe Lovagok, és az egyetlen Pretear képes. Ez a Pretear nem más, mint Himeno. Egy nap azonban iskolába menet véletlenül beleütközik a jóképû Hayatébe, aki mellesleg Leafe lovag. A Leafe lovagok heten vannak, és minden áron meg kell védeniük a Föld Leafe (életenergia) tartalékait. Himeno el is válalja, a Föld megmentésének szerepét. De nem tudja mire vállalkozik...

Jah... Csak hogy világos legyen a Pretear egy lány, aki képes összeolvadni a leafe lovagokkal (így lesznek az átváltozások), és képes megállítani a világot veszélyeztetõ támadást.

Csak hogy ne legyen olyan uncsi Himeno és Hayate között kibontakozik a story szerelmi szála. Mókásnak tartom, hogy eleinte nagyon nem kedvelik egymást, de a vágáre teljesen egymásba szeretnek.

Nem akarok szereplõleírásokba bonyolódni, de azért a kedvencemrõl szeretnék néhány szót szólni. Sasame egy rádiónál dolgozik, és embereknek ad tanácsot a különbözõ bajaikkal kapcsolatban. Elsõ ránézésre egy kedves, barátságos karaktert ismerhetünk meg, de ez csak a látszat. Egy sötét titkot, és mély sebeket õriz a szívében, melyek befolyásolhatják kissé. Senki se mondja azt, hogy nem ari... Na jó nem mindenkinek.
Ha a többieket is meg akarod ismerni, akkor nézd meg

A 13 rész nem igazán hagyja, hogy a szereplõk igazán kibontakozhassanak, szóval lehetne még néhány rész hozzácsapni, de persze vannak akik nem szeretnek 100 részes animéket nézni. Alapjában véve egy humoros kis story áll elõttünk, amiben találunk érdekes dolgokat, mint például Himeno elsõ átváltozásakor a ruhája eléggé Sailor Moon beütésû, de azt gondolom, hogy ez nem másolás, csupán a készítõk számára ez egyfajta tisztelgés e felé a híres anime felé.

Mindenkinek ajánlom, akik szeretnek nevetni, akik szeretik a Magical Girl animéket, és akik nem bánják különösebben, ha nem térnek ki minden szereplõre tüzetesen, csupán csak felületesen ismerhetjük meg.

Jó szórakozást!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4681 db Időpont:2007. 04. 07. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás