Ma 2020. 07. 05-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Sister Princess
Címe: Sister Princess
Angol címe: Sister Princess
Magyar címe: Sister Princess
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Dráma
Iskolai élet
Shounen
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: Starchild Records
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.25
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 6.13
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Minakami Wataru az egyetemi felvételi listája elõtt áll. El van keseredve, hiszen nem vették fel sehová, de az összes többi barátját igen. Szomorúan battyog haza. Otthon viszont Jiya, a szolgálója közli vele, hogy felvették a Star Gazers Hill West nevezetû egyetemre, ami egy szigeten van. Az, hogy esetleg ne menjen el, nem lehetséges, hiszen két jó erõlétben lévõ, furcsa alak egybõl el is viszi Watarut a szigetre.

A szigeten (2 rész alatt) megismerkedik 12 hugával, akik közt van ovodás, és gimis is egyaránt. Természetesen nem csak a koruk, egyéniségük is nagyon eltérõ, van köztük csendes, visszahúzódó, és rendkívül szókimondó is.

A hugicák:

Karen az elsõ, akivel Wataru megismerkedett. Egy okos, aranyos, igazi jó kislány. Nagyon szépen tud zongorázni. Mindig segít az õ Onii-chan -jának.
Sakuya egy kicsit vad lány, de nem rossz értelemben. Mindig tartja a lelket Wataruban, bár van mikor inkább zavarba hozza.
Aria egy félénk, naon kawaii kislány. Mindig nagyon szép ruhái vannak, akár egy hercegnõnek. Szereti a selymes, bolyhos, pelyhes, édes dolgokat.
Chikage egy rejtélyesnek tûnõ karakter. Szeret jósolni (fõleg tarot kártyából). Szereti a csillagokat nézni Wataruval.
Haruka igazán olyan, mint egy Japán lány. Nagyon jól tud illyászkodni, mindig eltalálja a célt. Egyúttal õ igazán bátortalan személy, Wataru elõtt mindig elpirul.
Hinako a legfiatalabb hugocska. Nagy kis ari. Mivel fiatal, néha különösen oda kell rá figyelni, de azért nem sok gondot okoz.
Kaho rengeteg eneriával rendelkezik, és ezt pom-pom lányként meg is mutatkozik. Néha kicsit ügyetlen, de kedves kuncogásával ez fel sem tûnik.
Mamoru egy igazi sportoló. Általában görizni lehet látni, de õ tanítja meg Watarut úszni, és kerékpározni is szeret.
Marie visszahúzódó, kissé bátortalan egyéniség. Van egy kutyusa is, és ha sétáltatja, nem mindig egyértelmû, ki sétáltat kit.
Rinrin egy igazi gigantikus robotépítõ. Mindig mindent megcsinál, érdekes kis szerkezetei vannak...
Shirayuki a szakács. Nagyon szeret fõzni, fõleg Watarunak, és szívesen kipróbál valami újat, ami nem mindig jön össze.
Yotsuba vidám, jókedvû lány aki teli van kíváncsisággal és a bátyja összes titkát tudni akarja. Nagyítóa mindig nála van.

Szinte mindig belekeverednek vmibe, és a végén naná, hogy Watarunak kell megoldania a dolgot. De ez az egész kicsit furcsa...

Mindegyik karakter nagyon aranyosan van megrajzolva, mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. A zenét nem mondanám a legjobbnak, de élvezheteõ, és az opening sztem nagyon el lett találva. Nagyon humoros egy anime, szal érdemes mindenkinek megnéznie.

Említésre méltó az is, hogy nem azoknak való ez az anime, akik nem szeretik az érzelmesebb animéket...

Jó szórakozást!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2883 db Időpont:2007. 04. 05. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás