Ma 2020. 09. 21-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Elfen Lied Special
Címe: Elfen Lied Special
Angol címe: Elfen Lied Special
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Dráma
Ecchi
Stúdió:
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 43 szavazat alapján: 9.02
Ismertető értékelése: 25 szavazat alapján: 6.36
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez egy nagyon rövid kis történet a sorozatból. AKkor játszódik, amikor Kounta-ék befogadják Nana-t a házukba, de csak azzal a feltétellel, ha elvégez néhány házimunkát.

Nana sajnos féltékeny lesz Nyu-ra, hogy õ mindent jobban csinál meg, mint õ, és este elmegy sétálni egyedül. A partra tévedve találkozik Bando-val, aki meg akarja ölni Nyu-t. Megígéri Nana Bando-nak, hogy elhozza Nyu-t hozzá.

Késõbb a két lány elment sétálni. Senkinek nem szóltak errõl, csak hirtelen eltûntek. Ahogy mentek elkezdett esni az esõ, és õk be bújtak valahova, de sajnos Nyu elesett és elájult. Innentõl kezdve kezdõdik úgy igazán a történet, amikor ugyanis belelátunk Nyu álmába, ami a múltjába vezet vissza minket.

Ekkor sok mindent megtudhatunk az õ múltjáról.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4196 db Időpont:2007. 04. 05. Hozzászólások: 19 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás