Ma 2020. 06. 06-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Full Metal Panic? Fumoffu
Címe: Full Metal Panic? Fumoffu
Angol címe: Full Metal Panic?Fumoffu
Magyar címe: Full Metal Panic?Fumoffu
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Vígjáték
Iskolai élet
Szerelem
Akció
Stúdió: Fuji TV
Kyoto Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 59 szavazat alapján: 9.63
Ismertető értékelése: 29 szavazat alapján: 8.76
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Full Metal Panic?Fumoffu a FMP! folytatása,de nincs nagy története,a vicces jelenetek vannak hangsúlyban.Ajánlott magunkat a székhez kötözni,nehogy véletlenül leforduljunk róla nevettünkben.

A történet Kanaméék iskolájában játszódikousuke is ott,néhány rész tartamáig Tessa is kivesz egy kicsi szabadságot.Sagara viszont képtelen beilleszkedni,szerinte minden csak illúzió,és mindennek hátterében egy gonosz áll,aki bombákat küld.Sajátosan szemléli a világot,s még a szellemektõl se fél,révén,hogy nem olyan felszereltek,mint õ.Bûn párja bûntetés,hát innen sem maradhatnak el Kaname pofonai és a mesze való repülés.A FMP! sorozatból megismert Bonta maci pedig a katonafiú bõrébe bújik,vagy inkább Sousuke bújik az õ bõrébe?!Olyan beteg,s annyira õrült anime,hogy már fáj,én halálra röhögtem magam rajta.Egyetlen baja van,az,hogy csak tizenkét részes,én még szívesen elnézegetném,és szívesen verném fel a csendet szüntelen nevetésemmel.Nem csak én vagyok fanja,nagyon sokan szeretik,ez egy 10/10-es anime.

Összefoglalva:Nagyon szeretem!Szívesen néztem,minden részben röhögtem,olyan idegeítõen humoros,de humoros volt.Az utolsó rész a legbetegebb,méltó befejezése a sorozatnak.

A fõ téma az iskolai élet,a katonáskodás,mecha mintha nem is tartoznma már Kanaméék történetéhez.A hatodik epizódban az elõbb említett lány egy mesét is mond,az már hihetetlen.Na,mégegy bekezdés,és már nem ragozom tovább,hogy mennyire tetszett,éshogy mennyire de le fogom tölteni...Az A+ adta le,magyar szinkronosan,ahogy a FMP!-bõl már megszokhattukllenet hozzájuk a magyar hangok,kivételes eset,amikor nem az köthet le bennünket:Hú,dehát ez nem szinkron,ez kémiíi baleset!(Az is lesz benne,de cipzár a számra.Igaz nem lenne baj,ha néhány poénnal kevesebbet hagynék nektek,így is azért ordítanátok,hogy "...fogjanak le!!!")

A zenékre ki kell térnem,mivel imádom õket.Mind az opening,mind az ending nagyszerû,a soundtrackot jól illenek Sousuke&Chidori lehetetlen kapcsolatához.A grafika olyan,mint a Full Metal Panic-ban,szerintem gyönyörû.Érdemes megnézni,fõleg,ha fel akarod pörgetni vidámságszintedet.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 6454 db Időpont:2007. 04. 01. Hozzászólások: 12 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás