Ma 2020. 07. 07-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Card Captor Sakura
Címe: Card Captor Sakura
Angol címe: Card Captor Sakura
Hivatalos weboldal: http://www3.nhk.or.j...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 70
Megjelenés éve: 1998
Műfaj: Fantasy
Mágia
Dráma
Vígjáték
Stúdió: MADHOUSE
NHK
Studio Fantasia
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 13 szavazat alapján: 9.31
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 9.22
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Sakura Kinomoto egy átlagos 4. osztályos kislány, aki apukájával, és bátyjával, Toja-val él. Édesanyja akkor halt meg, mikor Sakura 3 éves volt. Az iskolában mindenki csodálja õt gimnasztikai tehetsége miatt, és legjobb barátnõjének, Tomoyo-channak az a hóbortja, hogy Sakurát videózza éjt nappal áttéve.
Egy napon miután Sakura hazaér a suliból, különös hangokat hall a pincébõl, ahol mellesleg apukája rendezte be saját bejáratú könyvtárát. Lemegy, hogy megnézze, és egy világító könyvet (The Clow) talál az egyik polcon. Persze Sakura nem arról híres, hogy nem kíváncsiskodik, így kinyitja a könyvet, amiben kártyalapokat talál. A felsõnek el is olvassa a nevét (Windy = Szeles), aminek az lesz az eredménye, hogy aktíválja a kártya erejét, és hatalmas szélvihart keverve ezzel, az összes lap kirepül a könyvbõl.
Erre a szerencsétlen eseményre a kártyák õrzõje kiszabadul a könyv fedelérõl (Keroberos = Kero-chan) és Sakurára hárítja a felelõsséget a kártyák eltûnéséért. Ezek ugyanis nem közönséges lapok, hanem mindnek saját neve, varázsereje és alakja van. Egy neves varázsló, Clow alkotta õket, de ha felügyelet nélkül a világra szabadulnak, nagy szerencsétlenségeket okozhatnak.
Mivel Kero-chan egyedül nem tudja összegyûjteni a kártyákat, ezért Sakurára vár a feladat, hogy befogjon minden egyes darabot. Ekkor születik meg Card Captor Sakura, aki persze elõször még elég kis ügyetlenke, de nincs ok aggodalomra, mivel így Tomoyo elkészítheti lespécibb videogyûjteményét Sakura vadászatairõl, melyhez saját gyártmányú jelmezeit adja.
Persze megjelennek még egyéb szereplõk is, mint Toja legjobb barátja, Yukito-san, aki különleges helyet foglal el Sakura szívében. Késõbb majd Li Shaolan, aki kínai cserediák és még sokan mások.

Nagyon aranyosra sikeredtek a szereplõk, a zene pedig tükrözi azt az aranyos környezetet. Én nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnek picit romantikázni, és közben kalandos vadászatokat látni. Na persze nem maradhatnak el a poénok sem, amiket általában Sakura botlásai kreálnak.

A TV sorozathoz még két mozifilm is társul.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3392 db Időpont:2007. 03. 28. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás